• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Vacature Sales medewerker

  Als Sales Medewerker (32-40u) ben je verantwoordelijk voor inbound sales. Je benadert (potentiële) klanten op een liefdevolle en behulpzame manier.
  Reageer per e-mail

  Wil jij op een behulpzame, liefdevolle manier sales doen? Bij Con Amore kan het.

  Bij opleidingsinstituut Con Amore staat de mens centraal. Wij bieden opleidingen aan voor therapeuten en coaches. In onze opleidingen leren we hen op een holistische manier kijken naar hun cliënten. We zetten zorgprofessionals in hun kracht, leren hen met elkaar te verbinden en creëren zo een betere gezondheidszorg voor iedereen.

   

  Een werkdag bij Con Amore

  Je komt aan in ons kantoor op de Overtoom in Amsterdam en drinkt een kopje koffie, thee of pure cacao. Je neemt je planning door en ziet dat er heel wat studiebrochures zijn gedownload die een follow-up nodig hebben. Je mag dus weer wat leuke calls doen! 

  Je eerste potentiële klant is Odette, een orthomoleculair therapeut die interesse toonde in de opleiding ‘Medische Basiskennis’. Dankzij je telefoontje blijkt dat Odette niet zeker weet of ze wel tijd heeft voor de opleiding naast haar drukke praktijk. Je vertelt haar meer over de opleiding, de verschillen in studietempo en kunt haar onzekerheden wegnemen. Dankzij je luisterend oor en je advies besluit ze zich in te schrijven!

  Gedurende de dag heb je meerdere van deze telefoontjes, met verschillende therapeuten of mensen die in de gezondheidszorg willen werken. Samen met onze Sales Consultant bekijk je ook hoe jullie de conversie van onze gratis proefles kunnen verhogen. Je werkt een nieuwe workflow en een aantal automatische mails uit. Een productieve dag!

   

  Over Con Amore

  Wij zijn een hartgericht familiebedrijf, dat in 2010 werd opgericht door Albert en Rinske, en nu wordt gerund door hun oudste zoon Sylvester.

  We werken aan een wereld waarin zorgprofessionals elkaar inspireren, verschillende visies verbinden en handelen vanuit het hoofd én het hart. We doen dit door het aanbieden van hoogwaardige opleidingen met een holistische insteek. De opleidingen Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis, Integrale Basiskennis en de nascholingen bieden een stevige basis aan kennis, waarvan (toekomstige) zorgprofessionals hun hele leven profijt hebben.

  Onze missie is om de reguliere zorg (huisartsen, doktoren, specialisten) en complementaire zorg (therapeuten, coaches) met elkaar te verbinden, zodat er een betere zorg ontstaat die de mens centraal stelt.

   

  Functieomschrijving

  Als Sales Medewerker bij Con Amore ben je verantwoordelijk voor inbound sales. Je benadert (potentiële) klanten op een liefdevolle en behulpzame manier. Hoewel er targets zijn, is het belangrijk dat je altijd met liefde voor de klant werkt. Bij Con Amore staat de mens centraal en dit weerspiegelt zich ook in de salesactiviteiten.

   

  Wat bieden wij?


  Jouw profiel

  Bij Con Amore zul je begeleid worden in sales en krijg je volop de mogelijkheid om te leren en te groeien. We streven ernaar om een liefdevolle werkomgeving te creëren met een warm team.

   

  Geïnteresseerd?

  Stuur je cv en motivatiebrief naar levi@conamore.com. Als jouw vaardigheden en interesses aansluiten bij de vereisten van deze functie, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen via e-mail.

   

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2023

  Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.