• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • STAP-budget MBK, PsBK of Integrale Basiskennis

  Volg Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis of Integrale Basiskennis met €1000 korting dankzij het STAP-budget 

  Het STAP-budget is een subsidieregeling die het mogelijk maakt om bij ons een opleiding met een prijsvermindering van €1000 te volgen. De aanvraag voor het STAP-budget verloopt via het UWV, dit kan in het volgende tijdvak op 2 januari 2023. Hoe dit precies werkt, lees je op deze pagina.

  Heb je een opleiding van ons op het oog en zou je die met €1000 korting willen volgen? Dit houdt in dat je een opleiding bij Con Amore (bijvoorbeeld Medische Basiskennis Online) van €1995 voor €995 kunt volgen. Dit bedrag kun je ook nog eens kosteloos in 4 of 10 termijnen betalen. Een opleiding volgen wordt op deze manier een stuk toegankelijker.

  Wat is het STAP-budget?
  Het STAP-budget vervangt de belastingaftrek voor studiekosten. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. Deze subsidieregeling maakt het mogelijk om een opleiding met een prijsvermindering van €1000 te volgen. De aanvraag verloopt via het UWV, maar het aanmeldformulier wordt door je gewenste opleider verzorgd: in dit geval door ons.

  Hoe werkt het? 

  1. Vul het aanmeldformulier in en selecteer de klas waar je het STAP-budget voor wilt aanvragen.
  2. Wij sturen je ruim voor de aanvangsdatum (dus voor 2 januari om 10:00 uur) het STAP aanmeldbewijs (pdf per mail).
  3. Wij zorgen voor de voor-aanmelding bij het UWV, zodat je jouw aanvraag op 2 januari sneller verwerkt kan worden.

  Persoonlijk iemand spreken over jouw situatie?
  Maak een belafspraak met onze studiecoach Maarten, hij kan je haarfijn uitleggen hoe deze regeling werkt en hoe jij snel met je studie kunt beginnen.

  Planning STAP-budget
  Op 2 januari kun je vanaf 10.00 uur je aanvraag doen. Voor het STAP-budget geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

  Houd er rekening mee dat je op 2 januari, tijdens de STAP-budget aanvraag, enkele uren in de wachtrij kan staan op de website van het UWV. Als je door de wachtrij bent gekomen en de aanmelding is gelukt, hoor je vervolgens binnen 4 weken of je het STAP-budget toegekend krijgt. Je kunt natuurlijk al eerder beginnen met de thuisstudie, zodat je tot aan je eerste lesdag goed vooruit hebt gewerkt.

  Wanneer kom je in aanmerking?
  Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget, moet je voldoen aan de volgende eisen:


  Goed om te weten

   

  Voorwaarden

  Als de scholing niet wordt afgerond volgens de voorwaarden van het UWV, dan moet de student zelf alsnog €1000 betalen aan Con Amore. De voorwaarden van het UWV zijn als volgt:

  De scholing is afgerond indien de student de opleiding heeft voltooid met:

   

  Integrale basis & STAP-budget
  Wil je graag holistisch te werk gaan binnen je vakgebied? Dan kun je ervoor kiezen om beide opleidingen bij ons te volgen en hiermee voor jezelf een integrale basis te leggen. Dit kan in 1 keer door middel van ons online traject ‘Integrale Basiskennis‘. Tijdens dit traject volg je alle lessen online via Zoom. Wil je toch liever lessen op locatie, kies er dan voor om beide opleidingen los van elkaar te volgen. Je hebt dan ook recht op korting en vrijstelling.

  Je kunt dit jaar in september bijvoorbeeld starten met de Medische Basiskennis (op locatie of blended; een mix van online les en op locatie) en in maart 2023 met de Psychosociale Basiskennis (op locatie of blended). Voor beide opleidingen en beide jaren kun je het STAP-budget aanvragen, je kunt namelijk per persoon 1 keer per jaar het STAP-budget aanvragen en toegekend krijgen.

  Tijdens de MBK en PsBK komen alle relevante onderwerpen uit de geneeskunde en de psychologie voorbij. Hierdoor ontstaat een panoramisch overzicht over de gehele materie, waarbij de ogen geopend worden voor de perfecte samenhang van het geheel. Dat werkt verfrissend, ook op ingesleten inzichten en patronen. Wil je hier meer over weten en onze studiecoach spreken over de planning en aanpak van dit traject, neem dan contact op per mail of plan een belafspraak in.

   

  Vragen over STAP ?

  Neem een kijkje tussen de FAQ op de website van het STAP-budget.

  Persoonlijk iemand spreken over jouw situatie en de mogelijkheden?

  Plan een afspraak met studiecoach Maarten stap-budget

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  +31 85 888 9315
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.