• Opleidingen
 • Log in
 • nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Opleidingsnieuws

  Vanwege kwalitatieve verbeteringen en stijgende kosten, voeren we vanaf 1 oktober een prijsverhoging van €100 door. Ook vervalt de aftrekpost voor studiekosten per 2022. We leggen je graag uit wat dit precies inhoudt en hoe je hier nu je voordeel uit kunt halen.

  Wil je als gezondheidsprofessional sterker in je schoenen staan en wil je alles leren over het menselijk lichaam of de geest? Misschien is de opleiding Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis iets voor jou. Vanaf 1 oktober 2021 gaan onze prijzen omhoog, nu is het moment om voordeliger in te stappen!

  Prijsverhoging

  De prijs van onze fysieke opleidingen wordt vanaf 1 oktober €2095, hierbij kun je kiezen uit locaties door heel het land. De prijs van onze online opleidingen wordt vanaf 1 oktober €1895. De prijs van het combinatietraject Integrale Basiskennis stijgt van €2995 naar €3095. Om je extra bedenktijd te geven, kun je je tot en met 7 oktober aanmelden voor Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis voor de oude prijs: €1995 voor de opleiding op locatie, €1795 voor de online opleiding. Heb je hier vragen over, plan dan gerust een belafspraak met ons in.

  Je kunt bij ons gespreid betalen in 4 of 10 termijnen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. De opleiding is vrijgesteld van BTW en de kosten voor deze opleiding zijn nu nog fiscaal aftrekbaar. Je kan je ook nu inschrijven en op een later moment starten met de lessen, bijvoorbeeld in 2022 of zelfs in 2023.

  Aftrekpost vervalt

  De aftrekpost voor studiekosten vervalt per 2022. Je kunt nu nog studiekosten aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Je moet daarvoor aan een aantal voorwaarden voldoen:

  Als je je dit jaar nog inschrijft voor een Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis opleiding dan kun je nog gebruik maken van de aftrekpost. Je kan je ook dit jaar inschrijven en betalen en vervolgens later beginnen met de opleiding. Meer informatie over het aftrekken van studiekosten, vind je op de website van de Belastingdienst.

  Eerst zelf ervaren? Doe mee met onze gratis Online Experience!

  Wil je graag een les ervaren voordat je de beslissing neemt? Op 28 september & 27 oktober organiseren wij tussen 19.00 uur en 21.15 uur een Online Experience. Tijdens de Online Experience doe je mee met een live online proefles; op deze manier krijg je een unieke kijk in de wereld van de Medische en Psychosociale Basiskennis. Meld je hier aan voor de Online Experience.

  Benieuwd of onze opleidingen geschikt voor je zijn?

  Dit is wat onze studenten zeggen over onze opleiding en docenten:

  “Gisteren de opleiding afgerond, jammer dat het afgelopen is. Wat heb ik ervan genoten. De docenten zijn geweldig!”  Inez – Psycholoog & Hypnotherapeut

  “Een hele fijne opleiding. De praktijklessen zijn super interessant en een absolute meerwaarde vanwege de hoeveelheid casuïstiek en expertise van de leraren.”  Kim – Natuurgeneeskundige

  “Ik ben nu veel onderlegder op Medisch Basiskennis vlak, wat ik al dagelijks in mijn praktijk kan toepassen.”  Samantha – Holistisch masseuse

  Ben je benieuwd naar hoe de kennis uit de Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis opleiding van toepassing zou kunnen zijn binnen je vakgebied als gezondheidsprofessional? Lees het interview met Fleur Aukema (Ayurveda practitioner, Jyotisha en holistisch coach) om hier meer inzicht in te krijgen. 


  Waarom zou je kiezen voor de volledige opleiding inclusief praktijklessen?

  * De opleiding wordt ervaren als een zeer waardevolle toevoeging op de algehele ontwikkeling tot gezondheidsprofessional
  * Je krijgt maandelijks (online of klassikaal) les van ervaren en bevlogen docenten met ervaring in en hart voor het complementaire veld: dit zorgt voor meer verdieping van de stof.
  * De stof komt in de les echt tot leven en wordt praktisch toepasbaar door de realistische praktijkcasussen
  *  Dankzij de lessen en het sparren met collega’s bouw je aan een groot netwerk van gezondheidsprofessionals met diverse achtergronden en beroepen.
  *  Een door CPION en SNRO volgens PLATO geaccrediteerd diploma t.w.v. 40 ECT (erkend door alle beroepsverenigingen en zorgverzekeraars) 

  Hoe kies je tussen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis?

  De Medische Basiskennis is vooral voor (toekomstige) lichaamsgerichte gezondheidsprofessionals, de Psychosociale Basiskennis is ontwikkeld voor gezondheidsprofessionals die in de psychosociale en geestelijke gezondheidszorg werken. Soms maken beroepsverenigingen de keuze voor je. Tegenwoordig kiezen steeds meer studenten ervoor om beide opleidingen te volgen in het combinatietraject Integrale Basiskennis, zodat ze een integrale basis voor zichzelf creëren. Doordat in korte tijd alle relevante onderwerpen uit de geneeskunde en/of de psychologie de revue passeren, krijg je een geweldig panoramisch overzicht over de gehele materie, waarbij je ogen geopend worden voor de perfecte samenhang van het geheel. Dat blijkt heel verfrissend te werken, ook op ingesleten inzichten en patronen.

  Meer informatie & plan een gesprek in

  Wil je meer informatie ontvangen over de opleidingen? Vraag hier een gratis uitgebreide studiebrochure aan. Heb je nog vragen? Onze studiecoaches staan je graag te woord. Boek hier een afspraak in de agenda

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.