• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Naar opleidingsoverzicht

  Medische Basiskennis Online Zelfstudie

  Heb je een bijzondere interesse in het menselijk lichaam en wil je hier meer over leren? Maak kennis met onze Medische Basiskennis zelfstudie. 
  Schrijf je nu in Download studiebrochure

  Onze online zelfstudie / thuisstudie Medische Basiskennis leert je hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt, hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden. De uitgebreide studie is geschreven door integraal werkende artsen en psychologen en bestaat uit anatomie, fysiologie, pathologie en een klein deel psychosociale basiskennis.

  Aan deze zelfstudie zijn geen lesdagen verbonden. Je studeert volledig zelfstandig, met behulp van onze online leeromgeving. We hebben meer dan 1500+ open studievragen voor je geselecteerd, die je helpen de stof te begrijpen. De studievragen beantwoord je met behulp van onze syllabus, het internet en eventueel de aanbevolen literatuur.

   

  Voor wie

  Je hoeft geen gezondheidsprofessional te zijn om interesse te hebben in het menselijk lichaam, gezondheid, ziektes en bijbehorende symptomen. We hebben er namelijk allemaal mee te maken. Onze zelfstudie is ontworpen voor mensen die uit pure interesse of vanwege van hun beroep kiezen voor een hoogwaardige Medische Basiskennis Zelfstudie. Er worden geen examens afgenomen, wel ontvang je, indien je alle studievragen hebt beantwoord, een certificaat.

   

  Wat & hoe leer je

  We hebben een boeiend lespakket samengesteld waarmee je in je eigen tempo meer leert over het menselijk lichaam, gezondheid en de meest voorkomende ziektebeelden en de bijpassende symptomen. Omdat je zelf je tempo bepaalt, zit er geen druk op: je kunt er zolang over doen als je wilt.

  Vanaf je computer of tablet heb je altijd en overal toegang tot onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving, die je door de lesstof heen loodst. De studievragen zijn kenmerkend voor de lesmethode van Con Amore. Ze helpen je met studeren en vooral met focussen op wat belangrijk is. De vragen begeleiden je door de hoofdstukken heen en helpen je bij het ‘je eigen maken’ van de lesstof. Je voortgang wordt automatisch bijgehouden in je persoonlijke online omgeving. Zodra je een onderdeel hebt afgerond en de vragen hebt ingevuld, zie je direct de juiste antwoorden op de vragen verschijnen. Zo bouw je meteen een handig digitaal naslagwerk op.

   

  Kosten & inschrijven

  Je kunt je op elk moment inschrijven. Na je inschrijving krijg je direct toegang tot onze online leeromgeving en kun je meteen aan de slag. De kosten voor de Medische Basiskennis Zelfstudie zijn €195 exclusief de aanschaf van de studieboeken. Dit bedrag kun je in 1 of 2 termijnen betalen. Mocht je ervoor kiezen om te studeren met behulp van de studieboeken, dan ben je hier nog ongeveer €180 aan kwijt (nieuw of tweedehands, de kosten kunnen daarom verschillen). Benieuwd naar de studieboeken? Klik hier voor de volledige lijst. Om kosten te besparen kun je er ook voor kiezen om de studievragen te beantwoorden met behulp van onze syllabus en het internet.

  Wanneer de zelfstudie goed bevalt, nodigen we je graag uit om door te stromen naar de volledige opleiding Medische Basiskennis voor de verdiepende fysieke of online lessen van onze ervaren docenten. Voor vragen hierover kun je altijd bij onze studiecoaches terecht.

  In de studiegids kun je de benodigde boeken vinden. 

  Je kunt de boekenlijst ook vinden op www.merlijnboekhandel.nl. Onder het kopje ‘opleidingen’ rechts bovenaan de pagina kun je Con Amore selecteren. Je wordt dan doorverwezen naar een pagina waarop je de boekenlijst van zowel de Medische Basiskennis als de Psychosociale Basiskennis opleiding vindt.

  Als je bij het afrekenen de code ‘amore’ invoert krijg je bij Merlijn Boekhandel 5 procent korting op de boeken!

  Klik hier om direct naar het opleidingsaanbod van Con Amore te gaan.

  Neem eventueel ook eens een kijkje op onze tweedehands verkooppagina op Facebook. Hier verkopen oud-studenten hun studieboeken.

  Ervaar het zelf

  Ben je benieuwd naar de volledige opleiding, lessen en docenten? Geef je nu op voor onze gratis Online Experience. Schuif in het comfort van je eigen huis live aan in ons digitale klaslokaal. In 2 uur tijd volg je o.a. twee flitscolleges gegeven door 2 van onze docenten. Neem een kijkje in de wereld van de Medische en Psychosociale Basiskennis.

  Geef je op

  Goed om te weten

  De zelfstudie is een vereenvoudigde versie van onze volledige opleiding. Je kunt ieder moment starten en bepaalt zelf het tempo. Een specifieke vooropleiding is niet vereist en je volgt geen klassikale of online lessen. Examens hoef je dus ook niet af te leggen. Je krijgt voor de zelfstudie geen geaccrediteerd diploma, maar wel een certificaat van afronding.

  Studiebrochure aanvragen

  Studiecoach Maarten

  Heb je nog vragen over de zelfstudie, ons studieconcept of hoe je moet kiezen tussen de zelfstudie of de volledige opleiding inclusief lessen? Bel gerust met onze studiecoach Maarten. Hij staat je graag te woord en helpt je met liefde op weg.

  Plan een belafspraak in

  Inschrijven

  Direct nadat je je hebt ingeschreven voor de zelfstudie, krijg je toegang tot de online leeromgeving en kun je direct aan de slag.

  Schrijf je nu in
  Con Amore is een heel gedegen opleidingsinstituut van een zeer hoge kwaliteit. De docenten zijn geweldig en de online omgeving is heel goed.

  Studiebrochure

  Download nu

  Vragen?

  Heb je vragen over de opleiding? Neem een kijkje tussen onze FAQ. Wil je graag iemand van ons team persoonlijk spreken? We staan je met liefde te woord.

  Plan een telefonisch gesprek in Wat leer ik bij de Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.