• nl en
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Opleiding Holistisch Coach

  Leer met compassie en een open hart te luisteren, zodat je anderen op een holistische manier kunt ondersteunen in zelfkennis en zelfbewustzijn. Begeleid anderen op hun pad naar gezondheid en emotioneel en psychisch welzijn.

  Maak een belafspraak met studieadviseur Stuur mij de studiebrochure

  Wil jij anderen begeleiden in hun zoektocht naar zelfkennis, zelfbewustzijn en heling?

  Ontwikkel je dan tot een breed onderlegde en veelzijdige holistische professional tijdens de post-hbo opleiding ‘Holistisch Coach’. In twee jaar word je klaargestoomd om je toekomstige cliënten op een holistische manier te begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.

  Op deze pagina lees je:

  Wat doet een Holistisch Coach?

  Tijdens deze geaccrediteerde post-hbo opleiding leer je holistisch coachen en counselen op alle levensgebieden, zoals: zelfcompassie, gezondheid en vitaliteit, relaties, seksualiteit, rouw en verlies, werk en spirituele groei. 

  Als Holistisch Coach… 

  Kom je oriënteren!

  Wil jij weten of de opleiding Holistisch Coach iets voor jou is? Kom je dan oriënteren tijdens onze online infoavond. Krijg een voorproefje van wat holistisch coaching inhoudt en maak kennis met de docenten Gerhard en Daphne.

  Meld je aan

  Wat leer je?

  In deze opleiding van twee jaar word je klaargestoomd om je toekomstige cliënten op een holistische manier te begeleiden. De opleiding bestaat uit 3 fases, waarbij je toewerkt naar het werken met (proef)cliënten. 

  Je leert de fundamenten van het vak coaching en counseling grondig kennen en zal je deze gedurende twee jaar eigen maken. Je leert onder andere over:

  Ook leer je over de relationele aspecten van het vak Holistisch Coach, zoals:

  Alle kennis en competenties die je tijdens de opleiding opdoet, kun je toepassen in verschillende werkgebieden, waaronder: gezondheid, intimiteit, rouwverwerking, werk, levensvragen en spiritualiteit.

  Praktische informatie

  Hieronder vind je praktische informatie over de opleiding.

  De opleiding duurt twee jaar.
  De opleiding bestaat uit 50 lesdagen (25 lesdagen per jaar). De eerste lesdag vindt plaats op 14 oktober 2024, de laatste lesdag in juni 2026. Ook maakt een vierdaagse retraite deel uit van de opleiding.
  De lessen vinden voornamelijk plaats op een locatie in de omgeving van Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar per auto en met het ov. Een klein deel van de lesdagen wordt online gegeven. De retraite van vier dagen vindt plaats bij een mooie locatie in het midden van het land.
  De investering bedraagt €333,25 per maand of €3999 per jaar. Je kunt dit bedrag in één keer of gespreid betalen in 4, 10 of 12 termijnen per jaar. De opleiding is vrijgesteld van BTW.
  De opleiding ‘Holistisch Coach’ is geaccrediteerd door de SNRO. Om een SNRO erkend diploma te ontvangen, is het noodzakelijk om een diploma Medische of Psychosociale Basiskennis in je bezit te hebben (of te behalen) dat voldoet aan de PLATO-eisen.
  Om toegelaten te worden tot de opleiding Holistisch Coach is het wenselijk dat:
 • Je beschikt over een hbo-opleiding of hbo werk- en denkniveau.
 • Je bereid bent jezelf diepgaand te verkennen tijdens deze ervaringsgerichte opleiding.
 • Je de motivatie hebt om te groeien en je eigen grenzen te verleggen.
 • Reviews

  Verrijkende reis

  “Deze opleiding is veel meer dan een “gewone” opleiding tot Holistisch Coach. Ik heb alle thema’s die voorbijkwamen als een verrijkende reis ervaren. Elke les heb ik mij laten verwonderen door de interventies die ik onderging en daarna leerde toepassen. Deze opleiding heeft mij zelfvertrouwen gegeven en zo ver gebracht dat ik kan coachen op de manier die volledig bij mij past.”

  Dieper niveau

  "Deze opleiding heeft mij verdieping gebracht in het werken met mensen, waarbij ik een andere kwaliteit ging ervaren in contacten. De docenten waren duidelijk zelf ervaren in coaching/therapie. Een mooie opleiding voor mensen die graag op een dieper niveau willen leren coachen."

  Leerzaam proces

  "Een super leerzaam en intens proces. Het mooie aan deze opleiding is dat je in de eerste plaats aan je persoonlijke ontwikkeling en groei werkt en dat je vanuit deze ruimte leert coachen. De vijf docenten brachten elk hun eigen, unieke en waardevolle bijdrage. Er was veel ruimte voor oefensessies onderling en begeleiding in het werken met (proef)cliënten daarbuiten."

  Als eerste op de hoogte zijn?

  Wil jij als eerste horen wanneer de inschrijvingen open gaan? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de interesselijst.

  Ja, ik ben benieuwd!

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2024