fbpx
 • nl en
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Opleiding Holistisch Coach

  Leer met compassie en een open hart te luisteren, zodat je anderen op een holistische manier kunt ondersteunen in zelfkennis en zelfbewustzijn. Begeleid anderen op hun pad naar gezondheid en emotioneel en psychisch welzijn.

  Data & inschrijven Stuur mij de studiebrochure

  De opleiding ‘Holistisch Coach’ leert je hoe je anderen kunt begeleiden in hun zoektocht naar zelfkennis, zelfbewustzijn en heling. Je leert hoe je een helende relatie met je cliënten opbouwt en hoe je ze kunt helpen om betekenis te geven aan fysieke, emotionele en psychische symptomen. Je leert hoe je je cliënten kunt helpen om moeilijkheden te zien als prikkel tot verandering.

  Met de post-hbo opleiding ‘Holistisch Coach’ ontwikkel je je tot een breed onderlegde en veelzijdige holistische professional. In twee jaar word je klaargestoomd om je toekomstige cliënten op een holistische manier te begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei.

  Op deze pagina lees je:

  Wat doet een Holistisch Coach?

  Tijdens de geaccrediteerde post-hbo opleiding ‘Holistisch Coach’ leer je holistisch coachen en counselen op alle levensgebieden, zoals: zelfcompassie, gezondheid en vitaliteit, relaties, seksualiteit, rouw en verlies, werk en spirituele groei. 

  Als Holistisch Coach… 

  _________________________________________________________________________________________

  Benieuwd naar de ervaringen van andere studenten? Lees hier alle reviews! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Kom naar de online infoavond

  Wil jij weten of de opleiding Holistisch Coach iets voor jou is? Kom je dan oriënteren tijdens onze online infoavond. Deze keer staat het thema 'Transities' centraal. Schuif online aan en maak kennis met het thema en de docenten Gerhard en Daphne!

  Meld je aan

  Wat leer je?

  In deze opleiding van twee jaar word je klaargestoomd om je toekomstige cliënten op een holistische manier te begeleiden. De opleiding ‘Holistisch Coach’ bestaat uit 3 fases, waarbij je toewerkt naar het werken met (proef)cliënten. 

  Je leert de fundamenten van het vak coaching en counseling grondig kennen en zal je deze gedurende twee jaar eigen maken. Je leert onder andere over:

  Ook leer je over de relationele aspecten van het vak holistisch coachen, zoals:

  Alle kennis en competenties die je tijdens de opleiding opdoet, kun je toepassen in verschillende werkgebieden, waaronder: gezondheid, intimiteit, rouwverwerking, werk, levensvragen en spiritualiteit.

  Bel voor studieadvies

  Het kiezen van een opleiding is een belangrijke stap. Twijfel je ergens over of heb je gewoon meer informatie nodig? Plan een belafspraak met ons in en we helpen je graag verder.

  Plan een belafspraak

  Praktische informatie

  Hieronder vind je praktische informatie over de opleiding ‘Holistisch Coach’.

  De opleiding duurt twee jaar.
  De opleiding bestaat uit 50 lesdagen (25 lesdagen per jaar). De eerste lesdag vindt plaats op 14 oktober 2024, de laatste lesdag in juni 2026. Ook maakt een vierdaagse retraite deel uit van de opleiding.
  We hebben plek voor maximaal 20 studenten bij deze opleiding. Een gemotiveerde, hechte klas met mensen die bereid zijn te groeien en grenzen te verleggen, is wat deze opleiding tot een uitzonderlijk hoog niveau tilt.
  De lessen vinden voornamelijk plaats bij de Meditatietuin in Amsterdam. De Meditatietuin is goed bereikbaar per auto en met het ov. Een klein deel van de lesdagen wordt online gegeven. De retraite van vier dagen vindt plaats bij een mooie locatie in het midden van het land.
  De investering voor de opleiding bedraagt €7599. Je kunt bij ons gespreid betalen in 6, 12 of 24 termijnen. Voor betalen in termijnen betaal je een fee van 5%. Als je voor betaling in termijnen kiest, kan je de opleiding vanaf €333,25 per maand volgen. De opleiding is vrijgesteld van BTW.
  De opleiding ‘Holistisch Coach’ is geaccrediteerd door de SNRO. Om een SNRO erkend diploma te ontvangen, is het noodzakelijk om een diploma Medische of Psychosociale Basiskennis in je bezit te hebben (of te behalen) dat voldoet aan de PLATO-eisen.
  Om toegelaten te worden tot de opleiding Holistisch Coach is het wenselijk dat:
 • Je beschikt over een hbo-opleiding of hbo werk- en denkniveau.
 • Je bereid bent jezelf diepgaand te verkennen tijdens deze ervaringsgerichte opleiding.
 • Je de motivatie hebt om te groeien en je eigen grenzen te verleggen.
 • Studiebrochure Holistisch Coach

  Wat leer je tijdens de opleiding? Wie zijn je docenten? In onze uitgebreide studiebrochure lees je alles over de inhoud, het lesprogramma en onze 5 gespecialiseerde docenten.

  Download de studiebrochure

  Reviews

  Verrijkende reis

  “Deze opleiding is veel meer dan een “gewone” opleiding tot Holistisch Coach. Ik heb alle thema’s die voorbijkwamen als een verrijkende reis ervaren. Elke les heb ik mij laten verwonderen door de interventies die ik onderging en daarna leerde toepassen. Deze opleiding heeft mij zelfvertrouwen gegeven en zo ver gebracht dat ik kan coachen op de manier die volledig bij mij past.”

  Dieper niveau

  "Deze opleiding heeft mij verdieping gebracht in het werken met mensen, waarbij ik een andere kwaliteit ging ervaren in contacten. De docenten waren duidelijk zelf ervaren in coaching/therapie. Een mooie opleiding voor mensen die graag op een dieper niveau willen leren coachen."

  Leerzaam proces

  "Een super leerzaam en intens proces. Het mooie aan deze opleiding is dat je in de eerste plaats aan je persoonlijke ontwikkeling en groei werkt en dat je vanuit deze ruimte leert coachen. De vijf docenten brachten elk hun eigen, unieke en waardevolle bijdrage. Er was veel ruimte voor oefensessies onderling en begeleiding in het werken met (proef)cliënten daarbuiten."
  Lees hier alle volledige studenten reviews →

  Blijf op de hoogte

  Wil je interessante blogs, leuke video's en meer info over de opleiding ontvangen? Meld je dan aan voor de interesselijst.

  Ja, graag!

  Schrijf je in!

  Wil jij Holistisch Coach worden? Schrijf je dan vandaag nog in en start in oktober met deze bijzondere opleiding!

  Data & inschrijven

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2024