fbpx
 • nl en
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Naar opleidingsoverzicht

  Medische Basiskennis Thuisstudie

  Heb je een bijzondere interesse in het menselijk lichaam en wil je hier meer over leren? Maak kennis met onze Medische Basiskennis zelfstudie.

  Schrijf je nu in Download studiebrochure

  Medische Basiskennis Thuisstudie

  Onze online zelfstudie / thuisstudie Medische Basiskennis (MBK) leert je hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt, hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden. De uitgebreide studie is geschreven door integraal werkende artsen en psychologen en bestaat uit anatomie, fysiologie, pathologie en een klein deel psychosociale basiskennis.

  Aan deze zelfstudie zijn geen lesdagen verbonden. Je studeert volledig zelfstandig, met behulp van onze online leeromgeving. We hebben meer dan 1500+ open studievragen voor je geselecteerd, die je helpen de stof te begrijpen. De studievragen beantwoord je met behulp van onze syllabus, het internet en eventueel de aanbevolen literatuur.

   

  Voor wie is de thuisstudie MBK?

  Je hoeft geen gezondheidsprofessional te zijn om interesse te hebben in het menselijk lichaam, gezondheid, ziektes en bijbehorende symptomen. We hebben er namelijk allemaal mee te maken. Onze thuisstudie is ontworpen voor mensen die uit pure interesse of vanwege van hun beroep kiezen voor een hoogwaardige Medische Basiskennis Thuisstudie. Er worden geen examens afgenomen, wel ontvang je, indien je alle studievragen hebt beantwoord, een certificaat.

   

  Wat & hoe leer je?

  We hebben een boeiend lespakket samengesteld waarmee je in je eigen tempo meer leert over het menselijk lichaam, gezondheid en de meest voorkomende ziektebeelden en de bijpassende symptomen. Omdat je zelf je tempo bepaalt, zit er geen druk op: je kunt er zolang over doen als je wilt.

  Vanaf je computer of tablet heb je altijd en overal toegang tot onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving, die je door de lesstof heen loodst. De studievragen zijn kenmerkend voor de lesmethode van Con Amore. Ze helpen je met studeren en vooral met focussen op wat belangrijk is. De vragen begeleiden je door de hoofdstukken heen en helpen je bij het ‘je eigen maken’ van de lesstof. Je voortgang wordt automatisch bijgehouden in je persoonlijke online omgeving. Zodra je een onderdeel hebt afgerond en de vragen hebt ingevuld, zie je direct de juiste antwoorden op de vragen verschijnen. Zo bouw je meteen een handig digitaal naslagwerk op.

   

  Kosten & inschrijven

  Je kunt je op elk moment inschrijven. Na je inschrijving krijg je direct toegang tot onze online leeromgeving en kun je meteen aan de slag. De kosten voor de Medische Basiskennis Zelfstudie (MBK) zijn €195 exclusief de aanschaf van de studieboeken. Dit bedrag kun je in 1 of 2 termijnen betalen. Mocht je ervoor kiezen om te studeren met behulp van de studieboeken, dan ben je hier nog ongeveer €180 aan kwijt (nieuw of tweedehands, de kosten kunnen daarom verschillen). Benieuwd naar de studieboeken? Klik hier voor de volledige lijst. Om kosten te besparen kun je er ook voor kiezen om de studievragen te beantwoorden met behulp van onze syllabus en het internet.

  Wanneer de zelfstudie goed bevalt, nodigen we je graag uit om door te stromen naar de volledige opleiding Medische Basiskennis voor de verdiepende fysieke of online lessen van onze ervaren docenten. Voor vragen hierover kun je altijd bij onze studiecoaches terecht.

  Studieboeken Medische Basiskennis 

  Wij werken samen met Merlijn Boekhandel. Via deze link vind je een overzicht van boeken die je voor onze opleiding dient te kopen. Zij bieden altijd de meest recente druk aan. Als je bij het afrekenen de code ‘amore’ invult, krijg je 5% korting.

  Hieronder de benodigde literatuur:

  • Gregoire: Anatomie en fysiologie van de mens
  • Mark Zelman: Pathologie, 8e editie
  • Casuswerkboek MBK * (te vinden in je leeromgeving)
  • Syllabus cognitieve gedragstherapie * (te vinden in je leeromgeving)


  Het staat je natuurlijk vrij om tweedehands boeken te kopen (let dan wel op de druk), ze ergens anders te bestellen, of andere literatuur te gebruiken. Wij hebben bijvoorbeeld ook een
  Facebookpagina, waar nieuwe en oud-studenten, tweedehands boeken aan elkaar kunnen verkopen.

   

  Ons advies is wel om bovenstaande boeken te gebruiken omdat de huiswerk vragen hierop gebaseerd zijn. De vragen zullen dus makkelijker te beantwoorden zijn met behulp van deze boeken.

  Gratis proefles

  Ben je benieuwd naar de opleiding, lessen en docenten? Geef je dan nu op voor onze gratis online proefles. Tijdens deze avond schuif je vanuit het comfort van je eigen huis aan in ons digitale klaslokaal. Je volgt twee live flitscolleges van 45 minuten over Medische en Psychosociale Basiskennis. Zo kun je onze manier van lesgeven zelf ervaren.

  Geef je op

  Goed om te weten

  De zelfstudie is een vereenvoudigde versie van onze volledige opleiding. Je kunt ieder moment starten en bepaalt zelf het tempo. Een specifieke vooropleiding is niet vereist en je volgt geen klassikale of online lessen. Examens hoef je dus ook niet af te leggen. Je krijgt voor de zelfstudie geen geaccrediteerd diploma, maar wel een certificaat van afronding.

  Studiebrochure aanvragen

  Studieadviseur

  Heb je nog vragen over de zelfstudie, ons studieconcept of hoe je moet kiezen tussen de zelfstudie of de volledige opleiding inclusief lessen? Bel gerust met onze studieadviseur Judith. Zij staat je graag te woord en helpt je met liefde op weg.

  Plan een belafspraak in

  Inschrijven

  Direct nadat je je hebt ingeschreven voor de zelfstudie, krijg je toegang tot de online leeromgeving en kun je direct aan de slag.

  Schrijf je nu in

  Studiebrochure

  Download nu

  Vragen?

  Heb je vragen over de opleiding? Neem een kijkje tussen onze FAQ. Wil je graag iemand van ons team persoonlijk spreken? We staan je met liefde te woord.

  Plan een telefonisch gesprek in Wat leer ik bij de Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Nu aanmelden

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2024