• Opleidingen
 • Log in
 • nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Online Experience

  Con Amore is een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Benieuwd naar onze opleidingen? Doe mee met onze Online Experience, waarbij je deelneemt aan een live online les en een unieke kijk krijgt in de wereld van de Medische en Psychosociale Basiskennis.
  Geef je op

  Doe mee

  Denk je erover om je in te schrijven voor onze opleiding Medische Basiskennis en/of Psychosociale Basiskennis? Wil je eerst uitvinden of het wel geschikt voor je is? Doe mee met onze Online Experience, die regelmatig ingepland wordt op een doordeweekse avond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Er zijn maar 25 plekken per avond, dus wacht niet te lang met aanmelden.

  Bekijk planning en geef je op

  Medische Basiskennis

  Deze opleiding leert je alles over lichamelijke processen. Op een interactieve manier kom je alles te weten over de wonderlijke werking van het menselijk lichaam. Je krijgt les (online of op locatie) van ervaren artsen en psychologen met passie voor het complementaire veld. Met behulp van onze online leeromgeving en de interactieve lessen leer je hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden.

  Bekijk opleiding

  Psychosociale Basiskennis

  Wil jij alles leren over psychische processen en de invloed van de geest op het lichaam? Dan is Psychosociale Basiskennis iets voor jou. De opleiding bestaat uit 12 interactieve lesdagen, die je online of op locatie door heel Nederland kunt volgen en een thuisstudie via onze online leeromgeving. Onze docenten behandelen onderwerpen zoals: persoonlijkheid, intelligentie, emoties, geheugen en ouderdom, het menselijk geheugen, hoe we in staat zijn om te leren en psychosociale alarmsymptomen.

  Bekijk opleiding

  Lesconcept

  Con Amore staat voor een totaalconcept waarbij kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. We innoveren continu met onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving, docenten die matchen met onze doelgroep, prettige locaties, studiecoaches en een service afdeling die dagelijks voor je klaar staan en graag een stapje extra voor je zetten.

  Lees meer over ons lesconcept

  Maak kennis met onze docenten

  We hebben ons docententeam met uiterste zorg samengesteld. Onze docenten zijn regulier opgeleide artsen en psychologen die liefde, affiniteit en ervaring hebben met het complementaire veld

  Gerhard Böckler
  Anoek Drieman
  Rose Jansen
  Eran Ehrlich
  Esther van den Enden
  John Verwijs
  Joyce de Bruin
  Lori Postema
  Monique Hendriks
  Davida Mels
  Myrthe Heuser
  Sara Helmink
  Margreet Roels
  Margriet Noot
  Liesbeth Libbers
  Peter Vermeiren
  Trudy Vlot
  Ria van Rooijen
  Peter Abelmann
  Wendy Aldewereld
  Karlijn Hoebe
  Nina van den Berg
  Susanne Pistoor
  Vera van Randwijck
  Jeanine Pothuizen
  Joanneke de Leeuw

  Onze leeromgeving maakt studeren makkelijker

  Studievragen

  De studievragen begeleiden je door de hoofdstukken in je studieboeken heen en helpen je bij het je eigen maken van de lesstof. Aangezien je niet alles kan (en hoeft) te onthouden is het handig om de hoofdzaken van de bijzaken te kunnen onderscheiden. Daar helpen wij je bij in de online leeromgeving. rnrnrnrn

  Hoofdzaken

  De studievragen over de hoofdzaken gaan over de meest algemeen voorkomende ziektebeelden/stoornissen en de ernstige en ‘grote’ ziektebeelden/stoornissen die (urgent) ingrijpen vereisen, inclusief de symptomen die alle alarmbellen moeten doen rinkelen, de zogenaamde alarmsymptomen.rn

  Bijzaken

  De vragen over bijzaken dienen vaak ter ondersteuning van de hoofdzaken. Met het beantwoorden van deze vragen werk je naar de hoofdzaak toe. Soms gaan deze vragen over wat meer zeldzame aandoeningen die je niet door en door hoeft te snappen, maar waarvan het wel handig is als je ze kent.

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.