• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Naar nascholingsoverzicht

  Eetstoornissen

  Maak kennis met de complexiteit van eetstoornissen, leer je wat herstel is en hoe hulpverleners en patiënten herstel definiëren. Deze dag is een mengeling van wetenschap, patiënt- en praktijkervaringen.
  Data & inschrijven

  Download de studiebrochure

  Nascholing ‘Eetstoornissen’

  Gaat een eetstoornis over eten? Het beeld dat veel mensen hebben bij eetstoornissen is dat van een broodmager, jong meisje. Aan het oppervlak kun je echter vaak niet zien of iemand een eetstoornis heeft. Er lijkt niets aan de hand te zijn. Maar vraag hoe iemand zich van binnen voelt, dan leer je dat in vrijwel alle gevallen het afwijkende eetgedrag een gevolg is van onderliggende problematiek, die niet of moeilijk verwerkt kan worden. Een eetstoornis is een zeer heftig ziektebeeld dat ingrijpt in elk facet van iemands leven.

  Tijdens deze nascholing

  Met evidence-based behandelvormen aan de ene kant en praktijkvoorbeelden aan de andere kant maak je kennis met de complexiteit van eetstoornissen, maar ook leer je wat herstel is en hoe hulpverleners en patiënten herstel definiëren. Deze dag is een mengeling van wetenschap, patiënt- en praktijkervaringen.

  Leerdoelen

  Investering in jezelf
  Onze online nascholingen kosten €144, nascholingen op locatie kosten €160. Je kunt dit bedrag eventueel in 2 termijnen betalen zonder extra kosten.

  Interesselijst
  Is de nascholing al vol en wil je op de hoogte gehouden worden zodra er nieuwe data bekend zijn? Geef je op voor onze interesselijst, dan sturen we je een mailtje zodra jouw favoriete nascholing weer ingepland is.

  Nascholingen Nieuwsbrief
  Wil je graag een plekje bemachtigen bij een van onze populairste nascholingen? Ben je benieuwd naar de nieuwste onderwerpen en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze nascholingen zijn gepland? Dan is onze Nascholingen Nieuwsbrief voor jou. Schrijf je in en je ontvangt het laatste nieuws over onze nascholingen rechtstreeks in je mailbox.

  De onderwerpen van onze nascholingen sluiten aan bij de Medische Basiskennis en/of Psychosociale Basiskennis. Middels de nascholingen wordt je kennis verdiept en/of uitgebreid. Onze nascholingen zijn geaccrediteerd door het SNRO en goedgekeurd door het CGO, staan voor 0,9 ECTs en bevatten 24 SBU waaronder 8 contacturen.

  Vanuit liefde voor je vak
  Wist je dat.. verzekeraars stellen dat therapeuten minimaal 1 keer per jaar moeten nascholen om het MBK of PsBK diploma geldig te houden?
  Vanuit onze visie volg je een nascholing vanuit liefde voor jezelf, je vak en je medemens. Vanuit de wens om jezelf als gezondheidsprofessional te blijven verbeteren. Een nascholing is in alle opzichten een waardevolle investering: je houdt op een leuke en leerzame manier de ontwikkelingen in het veld bij, ontmoet zorg- en gezondheidsprofessionals vanuit verschillende disciplines én je onderhoudt je Medische en/of Psychosociale Basiskennis.

  Voorbereiding, lesdag, certificaat
  Je bereidt je thuis voor op de nascholing door de literatuur te lezen en (in de meeste gevallen) huiswerkvragen te maken. De lesdag duurt van 9.00 tot 17.30. Je kunt na afloop een certificaat downloaden in je online leeromgeving. Op verzoek kun je tegen betaling een hardcopy ontvangen.

  Klik hier voor ons huidige nascholingsaanbod.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden

  Data & inschrijven

  Bekijk de geplande data van de nascholing ‘Eetstoornissen’ en schrijf je direct in.

  Bekijk data en schrijf je in

  Download de studiebrochure

  Volledig geaccrediteerd

  Con Amore heeft een systeemaccreditatie bij de Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO) en is lid van het Collectief van Geaccrediteerde Opleidingen (CGO). Dit houdt in dat deze nascholing door alle beroepsverenigingen erkend wordt als onderhoud voor jouw Medische- en Psychosociale Basiskennis. Deze nascholing is goed voor 0,9 ECT, na afloop krijg je een certificaat.

  Meer leren over accreditaties?

  Download de studiebrochure

  Ontmoet de docent

  Liesbeth Libbers geeft sinds 2011 lessen op het gebied van voeding, leefstijl, gespreks- en coachingsvaardigheden voor verschillende opleidingen. Ook ontwikkelt ze zelf opleidingen. Het is één van haar passies om studenten te zien groeien in hun werk als hulpverlener, ongeacht hun therapeutische achtergrond.

  Lees meer

  Download de studiebrochure

  Studievragen

  Voorafgaande aan de les maak je thuis de bijbehorende studievragen in de online leeromgeving. Dit zorgt ervoor dat de docent sneller de diepte in kan duiken over het onderwerp.

  Lesdag

  De interactieve lesdag zit vol waardevolle inzichten en zorgt voor verdieping. Ook is het een mooie gelegenheid om les te krijgen van onze bevlogen docent, die wetenschappelijke kennis aanvult met complementaire inzichten.

  Certificaat

  Deze nascholing is met zorg voor jullie ontwikkeld en sluit aan op de PLATO-normen. Ook is de nascholing geaccrediteerd door de SNRO en goedgekeurd door het CGO. Na deelname ontvang je een certificaat in PDF vorm.
 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2023

  Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.