fbpx
 • nl en
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Naar nascholingsoverzicht

  Grip op je financiën | 1-daagse cursus

  Wil jij als zzp'er nog sterker in je schoenen staan en grip krijgen op je financiën? Heb je een eigen praktijk en mis je financiële basiskennis? Dan is deze cursus voor jou!

  Als zelfstandig ondernemer wil je bezig zijn met je klanten en je product of dienst. Het laatste wat je wilt, is bezig zijn met geld en je administratie, maar je ontkomt er niet aan. Veel zelfstandig ondernemers hebben dan ook, vooral in de eerste jaren, moeite met het op orde krijgen van het financiële deel van ondernemen. Logisch, dit komt tijdens je opleiding vaak niet aan de orde.

  Daarom bieden wij deze 1-daagse cursus aan: zodat jij nog sterker in je schoenen kan staan en grip krijgt op je financiën.

  Wat leer je

  Tijdens deze 1-daagse cursus krijg je inzicht in de basisprincipes van een goede financiële administratie: je boekhouding, de belastingen en wat er nog meer bij komt kijken. Ook ga je op deze dag testen hoeveel financieel inzicht je in je eigen bedrijf hebt.

  Voor wie

  Deze cursus is geschikt voor zelfstandig ondernemers die werkzaam zijn binnen alle vakgebieden. De cursus is uitermate geschikt voor zzp’ers die in de gezondheidszorg werken of een eigen praktijk hebben en die zich bewust zijn dat ze de essentiële financiële basiskennis missen.

  Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  Belastingdienst
  ·       Alles over btw
  ·       Inkomstenbelasting
  ·       Urencriterium
  ·       Investeringsaftrek

  Winst
  ·       Wat is winst?
  ·       Wat moet je van je winst betalen?

  De boekhouding
  ·       Hoe zit een goede boekhouding in elkaar?
  ·       Hoe houd je zelf je boekhouding zo efficiënt mogelijk bij?
  ·       Wat zijn de voordelen van zelf je boekhouding bijhouden?
  ·       Wat doe je zelf en wat laat je over aan je boekhouder?
  ·       Wat vertellen de cijfers jou en wat kun je hiervan leren?

  Waar je tegenaan loopt als je zelf je boekhouding bijhoudt
  ·       Wanneer is de btw aftrekbaar en wanneer niet?
  ·       Wanneer zijn kosten zakelijk en wanneer niet?
  ·       Hoe boek ik de autokosten?
  ·       Wat doe ik met privé-opnames?
  ·       Hoe ziet een juiste factuur eruit?

  Let op!
  Deze cursus is een investering in jezelf als professional om sterker in je schoenen te staan: het telt niet mee als nascholing en je krijgt er dan ook geen studiepunten voor. Wél een hoop kennis & natuurlijk grip op je financiën! 

  Interesselijst
  Is de nascholing al vol en wil je op de hoogte gehouden worden zodra er nieuwe data bekend zijn? Geef je op voor onze interesselijst, dan sturen we je een mailtje zodra jouw favoriete nascholing weer ingepland is.

  Nascholingen Nieuwsbrief
  Wil je graag een plekje bemachtigen bij een van onze populairste nascholingen? Ben je benieuwd naar de nieuwste onderwerpen en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze nascholingen zijn gepland? Dan is onze Nascholingen Nieuwsbrief voor jou. Schrijf je in en je ontvangt het laatste nieuws over onze nascholingen rechtstreeks in je mailbox.

  Online of op locatie

  Onze nascholingen zijn zowel online als op locaties door heel het land te volgen. Onze online nascholingen vinden plaats via het platform Zoom. Hierover krijg je voor je les van start gaat een mail met uitleg en een handleiding. Kom je hier niet uit, dan staat onze servicedesk natuurlijk voor je klaar.

  Blijf op de hoogte van onze nieuwe nascholingen

  Cursus

  Nieuw bij Con Amore: cursussen gericht op zelfzorg en ontwikkeling. Volg deze bijzondere dagen vanuit liefde voor jezelf, je vak en je medemens. Vanuit de wens om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Voor deze cursussen ontvang je geen studiepunten, maar wel een heleboel kennis die ervoor zorgt dat je als zzp'er sterker in je schoenen komt te staan.

  Ontmoet de docent

  Margreet Roels is ervan overtuigd dat je relaxter bent wanneer je het financiële deel van je bedrijf ‘in de vingers’ hebt. Zelf groeide ze op in een ondernemersgezin. Er werd hard gewerkt. Op school bleek dat ze cijfermatig was ingesteld en dat ze analytisch kon denken. Met de vakken Handelswetenschappen en Economie werd op de middelbare school al de basis gelegd voor wat ze nu doet. Met veel plezier leert ze ondernemers grip te krijgen op hun financiën. Haar kracht is dat ze dit financiële deel makkelijker maakt, begrijpelijk én praktisch uitvoerbaar. En met de nodige humor zorgt ze er ook voor dat het leuk wordt!

  Lees meer

  Voorbereiding

  Voorafgaande aan de les maak je thuis de bijbehorende studievragen in de online leeromgeving. Dit zorgt ervoor dat de docent sneller de diepte in kan duiken over het onderwerp.

  Lesdag

  Deze interactieve lesdag zit vol waardevolle inzichten en tools die je als gezondheidsprofessional goed van pas komen. Ook is het een mooie gelegenheid om les te krijgen van onze bevlogen docent en collega's uit het veld te ontmoeten.

  Certificaat

  Deze cursus is met zorg voor jullie ontwikkeld. Omdat het onderwerp niet aansluit bij de PLATO-normen, krijg je er geen studiepunten voor. Wel krijg je na ontvangst een certificaat van deelneming in PDF vorm.

  Een financieel gezond bedrijf én rust in je hoofd?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Nu aanmelden

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2024