• Opleidingen
 • Log in
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Kabelweg 50
  1014 BB Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Bloedwaarden lezen

  Nascholingen zijn leerzame dagen vol waardevolle inzichten. Een moment voor verdieping en een gelegenheid om onze bevlogen docenten te ontmoeten. Onze nascholingen zijn zowel fysiek op locaties door heel het land, als online te volgen.

  Als therapeut ontvang je waarschijnlijk regelmatig vragen van cliënten over meegebrachte uitslagen van bloedonderzoek. Op deze dag brengen we je op de hoogte van de meest gangbare bloedwaarde-metingen en hun achtergrond. Er wordt ingegaan op vragen als waarom worden die waarden in het bloed gemeten? Wat zijn de normaalwaarden en wat zeggen afwijkende waarden? Waar moet je op letten bij het lezen van de bloedwaarden? Waar kun je als therapeut extra op letten?

  Aan het einde van de dag heb je het antwoord op deze vragen en ben je in staat om je cliënten bij te staan in het lezen van hun eigen bloedwaarden. Je kunt uitleggen waarom waarden worden gemeten en wat de verbanden tussen de metingen zijn. Als gevolg van deze kennis kun je ook bepaalde onderzoeken aanbevelen aan jouw client om te laten doen bij de huisarts, altijd in samenspraak met deze huisarts.

  Met behulp van casuïstiek, vragen en eigen inbreng vanuit de therapeuten wordt de stof toegankelijk gemaakt en is daarna goed toepasbaar in de praktijk. Je krijgt handvatten om je patiënt/cliënt te helpen met het interpreteren van de bloedwaarden en je krijgt zicht op voorlopers van ziektebeelden. Docent Vera van Randwijk heeft een achtergrond in voeding en als orthomoleculair arts, invloeden hiervan zijn merkbaar tijdens de nascholing. De dag heeft een wetenschappelijk, westers-medische insteek.

  Bijzondere aandacht wordt besteedt aan

  Investering in jezelf
  Deze nascholing is online of op locatie te volgen. Onze online nascholingen kosten €144, nascholingen op locatie kosten €160. Je kunt dit bedrag eventueel in 2 termijnen betalen zonder extra kosten.

  Startdatum Opleiding Locatie Looptijd Beschikbaarheid
  22 Sep 2021
  Alle lesdata
  Bloedwaarden lezen (MBK/PsBK)
  Meer info
  De Roos
  Bekijk op kaart
  1 dag
  Beschikbaar
  Schrijf je in
  16 Dec 2021
  Alle lesdata
  Bloedwaarden lezen (MBK/PsBK)
  Meer info
  Online
  1 dag
  Beschikbaar
  Schrijf je in

  Online les.

  Onze online nascholingen vinden plaats via het platform Zoom. Je hebt hier voor een laptop of tablet nodig met een werkende camera of webcam. Hierover krijg je voor je les van start gaat, een mail met uitleg en een handleiding.

  Les op locatie.

  We werken samen met locaties die een inrichting en werkwijze hebben opgesteld die past binnen de richtlijnen van het RIVM. Enkele nascholingen vinden plaats op bijzondere locaties middenin het groen.

  Over Vera.

  Vera van Randwijck heeft voeding gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Daarna heeft ze de Pabo gehaald en mede een eigen school opgericht in Soest. In 2011 is ze haar eigen praktijk voedingsadvies gestart. Ze heeft de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond bij Ortho Linea en daarna ook de opleiding tot darmtherapeut.

  Lees meer

  Studie

  Voorafgaande aan de les maak je thuis de bijbehorende studievragen in de online leeromgeving, in gemiddeld 2 tot 5 uur. Dit zorgt ervoor dat de docent sneller de diepte in kan duiken over het onderwerp.

  Lesdag

  De interactieve lesdag zit vol waardevolle inzichten en zorgt voor verdieping. Ook is het een mooie gelegenheid om les te krijgen van onze bevlogen docent, die wetenschappelijke kennis aanvult met complementaire inzichten.

  Accreditatie

  Deze nascholing is met zorg voor jullie ontwikkeld en sluit aan op de PLATO-normen. Ook is de nascholing geaccrediteerd door de SNRO en goedgekeurd door het CGO. Na deelname ontvang je een certificaat in PDF vorm.

  Hoe houd je je darmen gezond? Docent Vera geeft tips.

  Lees ons blogartikel Darmen blog

  De nascholingen van Con Amore beveel ik van harte aan. Ik ervaar de manier waarop de kennis wordt toegepast en geïntegreerd als zeer waardevol en diepgaand. Ik heb ervan genoten en voel me ontzettend geïnspireerd.
  Mirjam

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam 085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.