• Opleidingen
 • Log in
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Kabelweg 50
  1014 BB Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Holistische Principes

  Nascholingen zijn leerzame dagen vol waardevolle inzichten. Een moment voor verdieping en een gelegenheid om onze bevlogen docenten te ontmoeten. Onze nascholingen zijn zowel fysiek op locaties door heel het land, als online te volgen.

  Holistische principes vormen de basis voor een integrale behandeling, onafhankelijk van de te gebruiken technieken. Vanuit Holistische principes worden de fysieke, emotionele, mentale, psychische en spirituele aspecten gezien als een expressie en interactie van het organisme met zijn omgeving. Holistische Principes gaan uit van een functionele eenheid van lichaam-geest en omarmt het weten dat genezing van binnen komt. Tijdens deze nascholing ontdekken we samen de holistische principes. We verkennen daarbij manieren om deze concreet te maken in de relatie van therapeut en coach met onze cliënten.

  Bijzondere aandacht wordt besteed aan

  Reguliere westerse geneeskunde is opmerkelijk succesvol in het stellen van een diagnose en behandeling van acute medische problemen. Echter schiet het vaak tekort in behandeling van meer chronische-, psychosomatische- en systeem klachten, functionele ziekten en thema’s rond ouder worden en groei. De nieuwe wetenschap komt steeds vaker tot het inzicht dat de aanvullende holistische methodes die focussen op bewustzijn, gezonde leefstijl keuzes en het stimuleren en respecteren van de innerlijke wijsheid van het lichaam en haar zelfhelend vermogen, essentieel zijn bij het creëren van gezondheid en welzijn. Door deze integratieve benadering wordt therapie een proces waar je samen met je client op weg bent naar eenheid en genezing, met professionaliteit, compassie en bewustzijn.

  Investering in jezelf
  Deze nascholing is online of op locatie te volgen. Onze online nascholingen kosten €144, nascholingen op locatie kosten €160. Je kunt dit bedrag eventueel in 2 termijnen betalen zonder extra kosten.

  Startdatum Opleiding Locatie Looptijd Beschikbaarheid
  30 Oct 2021
  Alle lesdata
  Integrale Basiskennis (MPsBK)
  Meer info
  Online
  2 mnd
  Beschikbaar
  Schrijf je in

  Online les.

  Onze online nascholingen vinden plaats via het platform Zoom. Je hebt hier voor een laptop of tablet nodig met een werkende camera of webcam. Hierover krijg je voor je les van start gaat, een mail met uitleg en een handleiding.

  Les op locatie.

  We werken samen met locaties die een inrichting en werkwijze hebben opgesteld die past binnen de richtlijnen van het RIVM. 1,5 meter norm. Enkele nascholingen vinden plaats op bijzondere locaties middenin het groen.

  Over Gerhard.

  Docent Gerhard studeerde westerse geneeskunde, acupunctuur, bio-energetica, emotionele ontlading, natuurgeneeskunde, humaniversiteitstherapie en ademwerk. Hij heeft gewerkt als arts, huisarts, therapeut en coach. Hij doceert de basisbeginselen van westerse geneeskunde, evenals holistische genezing, menselijke transities, stress, burn-out en lichaamsprocessen.

  Lees meer

  Studievragen

  Voorafgaande aan de les maak je thuis de bijbehorende studievragen in de online leeromgeving, in gemiddeld 2 tot 5 uur. Dit zorgt ervoor dat de docent sneller de diepte in kan duiken over het onderwerp.

  Lesdag

  De interactieve lesdag zit vol waardevolle inzichten en zorgt voor verdieping. Ook is het een mooie gelegenheid om les te krijgen van onze bevlogen docent, die wetenschappelijke kennis aanvult met complementaire inzichten.

  Accreditatie

  Deze nascholing is met zorg voor jullie ontwikkeld en sluit aan op de PLATO-normen. Ook is de nascholing geaccrediteerd door de SNRO en goedgekeurd door het CGO. Na deelname ontvang je een certificaat in PDF vorm.

  Benieuwd naar Gerhard zijn visie over levensstijl en stress?

  Lees het interview hier Blog stress strategie

  Gerhard, de docent, weet zijn kennis en kunde perfect over te brengen, nieuwe wetenschap te vertalen naar de praktijk van alledag. Tot aan de laatste minuut geboeid door zijn bevlogenheid en scherpte.
  Jose

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam 085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.