• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Masterclasses Intuïtieve Kruidengeneeskunde

  Leer de taal der kruiden spreken, met herborist Aldo Hakman
  Schrijf je voor de interesselijst Bekijk gratis de introductie

  Con Amore slaat de handen ineen met herborist Aldo Hakman: in de vorm van masterclasses over intuïtieve kruidengeneeskunde. Deze reeks bieden we aan om mensen op een intuïtieve, logische, praktische en speelse manier te leren werken met het plantenrijk.  De introductie vond plaats op 5 april 2023. Tijdens deze introductie is uitgelegd wat de filosofie achter intuïtieve kruidengeneeskunde is. 

   

  Masterclasses intuïtieve kruidengeneeskunde met Aldo Hakman

  De reeks masterclasses wordt in zijn geheel als pakket aangeboden voor de prijs van € 375, dit bedrag kun je in 1 of 2 termijnen betalen. Als je je inschrijft voor de reeks, krijg je na elke masterclass een kruidenextract opgestuurd (naar keuze), om zelf thuis uit te proberen. De eerste reeks is inmiddels begonnen, hiervoor kun je je niet meer opgeven. Wil je op de hoogte blijven van de planning voor de volgende reeks? Geef je op voor onze interesselijst.

   

  Goed om te weten: 


  Voor wie?
  Deze masterclasses bieden we aan om therapeuten en coaches op een intuïtieve, praktische en speelse manier kennis te laten maken met kruidengeneeskunde. Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is overigens welkom, je hoeft geen therapeut of coach te zijn om mee te doen.

   

  Aldo Hakman

  Herborist Aldo Hakman is al ruim 25  jaar gefascineerd door geneeskrachtige planten en kruiden uit de natuur. Hij combineert Westerse informatie en technologieën (Fytotherapie, Scheikunde en Biologie), traditionele Europese kruidengeneeskunde met de wijsheid die hij heeft opgedaan over heel de wereld. 

   

  Heb je een vraag over de masterclasses intuïtieve kruidengeneeskunde? Kijk of de vraag tussen onze FAQ staat. Zo niet, neem gerust contact met ons op.

  Ik heb de introductie masterclass gemist, wat nu?
  Schrijf je in voor de interesselijst, dan krijg je de replay van de introductie gratis in je mail. Het wordt ten zeerste aangeraden om de introductie te kijken: om de basiskennis te begrijpen voor de 5 sessies.

  Kan ik accreditatiepunten voor deze masterclasses krijgen? 
  Nee, deze masterclasses zijn puur voor de kennis van therapeuten en coaches bedoelt – en op dit moment niet geaccrediteerd. 

  Wat is de investering van de reeks? 
  €375 voor 5 masterclasses inclusief 5 samples van kruidentincturen. 

  Kan ik me inschrijven voor een enkele masterclass? 
  Nee, op dit moment is het alleen mogelijk om je in te schrijven voor de hele reeks van 5 masterclasses. 

  Ik heb me ingeschreven voor de reeks, maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen, wat nu? 
  Je ontvangt de bevestiging binnen 24 uur in je mail. Heb je binnen 24 uur nog geen bevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op

  Wat als ik me heb ingeschreven voor de reeks, maar ik mis een masterclass?
  Je krijgt binnen een week de replays van elke masterclasses toegestuurd, deze blijven beschikbaar t/m eind september 2023.

  Hoeveel mensen kunnen er meedoen met de reeks masterclasses? 
  Er is plek voor maximaal 30 personen. 

  De reeks is uitverkocht, wat nu?
  Schrijf je in voor de interesselijst. Als de eerste reeks snel is uitverkocht, gaan we op korte termijn aan de slag met het plannen van nog een reeks. Via de interesselijst word je hiervan op de hoogte gehouden.

   

  Introductie Masterclass

  Wil je intuïtief leren werken met het kruidenrijk, vanuit je eigen ervaring? Dan zijn de eerste stappen om écht de taal der kruiden te leren spreken: het aangaan van een dieta en leren vertrouwen op je zintuigen en je onderbewuste. Wil je leren hoe je een dieta doet en wat het je kan brengen? Wil je leren hoe je intuïtief met kruiden werkt?

  Geef je nu op voor de gratis introductie

  Masterclass 1: Kruiden voor de geest

  Alles is verbonden in het menselijk lichaam. Je bewustzijn stuurt de keuzes in je leven die elk op zijn eigen manier weer invloed hebben op de realiteit die je creëert. De keuzes die je maakt zijn op hun beurt weer sterk beïnvloed door het dieet dat je volgt, de signalen die je cellen je sturen die daar weer door beïnvloed zijn. Je wordt zelfs beïnvloedt door de miljarden micro organismen in je darmen die hun eigen agenda hebben... Toch is het de geest die de uiteindelijk bepaalt en waar de eerste stap richting een verandering plaats kan vinden en daarom hebben we gekozen deze les als eerste te geven.

  Masterclass 2: Kruiden voor de spijsvertering

  Zoals gezegd worden de keuzes die we maken ook sterk beïnvloedt door ons dieet en het microbioom. Naast de geest is onze voeding en daarmee de spijsvertering voor een groot deel verantwoordelijk voor onze algehele gezondheid en kijk op het leven. Met goeie mindset en een goed dieet kunnen de meeste fysieke en mentale klachten voorkomen en zelfs genezen worden. Vandaar dat we deze les als tweede in de rij hebben gezet.

  Masterclass 3: Kruiden voor het hart- en vaatstelsel

  Gezondheid is stroming, stagnatie ziekte. Het lichaam is al een rivier, zo lang alles goed door kan stromen (mentaal en fysiek) is het menselijk lichaam ongelofelijk bestendig tegen veranderende omstandigheden. Het kan zichzelf goed ontgiften, zuren afvoeren, het immuunsysteem overal heen transporteren en zuurstof en voeding naar de juiste plekken brengen. Stroomt het niet goed oor, door bijvoorbeeld verkalking, een niet optimale hartslag en bloeddruk kan het lichaam op langere termijn grote schade ondervinden.

  Masterclass 4: Kruiden voor het bewegingsstelsel

  Goed bewegen is ook cruciaal om alles in stroming te houden. Vele plekken in het lichaam kunnen zelfs niet voorzien worden van noodzakelijke nutriënten en zuurstof en kunnen hun toxinen niet kwijt als we niet goed bewegen. Wordt onze beweging belemmerd, dan zal dit ook leiden tot vele kwalen op langere termijn en zal genezing in vele gevallen veel moeilijker verlopen.

  Masterclass 5: Kruiden voor de immuniteit

  Als de geest, spijsvertering, hart en vaatstelsel en het bewegingsstelsel op orde zijn, is in de meeste gevallen ook het immuunsysteem op een gezonde manier actief. Maar aangezien (bijna) niemand perfect leeft en uitdagingen horen bij de groei in ons leven, is het meestal het immuunsysteem die als volgende systeem de wacht houdt. Dingen chronische infecties en allergie kunnen sterk het leven beïnvloeden. En bijna iedereen heeft weleens een griepje waar wat support voor gebruik kan worden.

  Met deze masterclasses leren we een deel van het oude, logische denken - waarmee we zijn opgegroeid - loslaten. Vervolgens stellen we ons open voor de mogelijkheid dat er andere manieren zijn om leren, gezondheid en wijsheid te benaderen.
  Aldo Hakman

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Nu aanmelden

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2023

  Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.