• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Lesconcept

  Con Amore staat voor een totaalconcept waarbij kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. We innoveren continu met onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving, docenten die matchen met onze doelgroep, prettige locaties, studiecoaches en een serviceafdeling die dagelijks voor je klaarstaat en graag een stapje extra voor je zet.

  Online leeromgeving

  Onze studenten geven ons lesconcept gemiddeld een 9. Een groot onderdeel hiervan is de thuisstudie die je volgt in onze online leeromgeving. Met behulp van onze studievragen word je aan de hand genomen en helpen we je door de lesstof heen. Ze helpen je met studeren en vooral met focussen op wat belangrijk is.

  Interactieve lessen

  Tijdens de lesdagen leer je hoe je de bestudeerde stof praktisch kunt toepassen. Omdat iedereen voorbereid naar de les komt, kan er in groepjes samengewerkt worden aan casussen die uit het leven gegrepen zijn. Dit maakt het makkelijker om de stof praktisch toe te passen.

  Geen examenstress

  In samenwerking met onderwijskundige experts hebben we ons programma van toetsing ontworpen. Dit is een modern, gevarieerd programma waarbij de examenstress zich niet centreert in 1 examen: er wordt op verschillende momenten en manieren getoetst. Benieuwd?

  Lees alles over onze manier van toetsen

  Flipped Classroom

  Voordat je naar een lesdag komt, bereid je de les thuis voor door het maken van de studievragen in onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving. Het maken van deze studievragen is verplicht voor deelname aan de lesdag zelf. Op deze manier komt iedereen met dezelfde voorbereiding naar de lesdag toe. Tijdens de lesdag ontstaat er hierdoor ruimte om verdieping aan de stof te geven door middel van praktijkcasussen en groepsoefeningen. Dit is één van de modernste technieken in educatie, genaamd ‘flip the classroom’.

  Onze leeromgeving maakt studeren makkelijker

  Studievragen

  De studievragen begeleiden je door de hoofdstukken in je studieboeken en helpen je bij het je eigen maken van de lesstof. Aangezien je niet alles kan (en hoeft te) onthouden, is het handig om de hoofdzaken van de bijzaken te kunnen onderscheiden. Daar helpen wij je bij in de online leeromgeving.

  Hoofdzaken

  De studievragen over de hoofdzaken gaan over de meest algemeen voorkomende ziektebeelden/stoornissen en de ernstige en ‘grote’ ziektebeelden/stoornissen die (urgent) ingrijpen vereisen, inclusief de symptomen die alle alarmbellen moeten doen rinkelen, de zogenaamde alarmsymptomen.

  Bijzaken

  De vragen over bijzaken dienen vaak ter ondersteuning van de hoofdzaken. Met het beantwoorden van deze vragen werk je naar de hoofdzaak toe. Soms gaan deze vragen over wat meer zeldzame aandoeningen die je niet door en door hoeft te snappen, maar waarvan het wel handig is dat je ze kent.

  Maak kennis met onze docenten

  Gerhard Böckler
  Anoek Drieman
  Rose Jansen
  Eran Ehrlich
  Esther van den Enden
  John Verwijs
  Joyce de Bruin
  Lori Postema
  Monique Hendriks
  Davida Mels
  Myrthe Heuser
  Margreet Roels
  Margriet Noot
  Liesbeth Libbers
  Peter Vermeiren
  Trudy Vlot
  Ria van Rooijen
  Peter Abelmann
  Wendy Aldewereld
  Karlijn Hoebe
  Nina van den Berg
  Susanne Pistoor
  Vera van Randwijck
  Joanneke de Leeuw
 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  +31 85 888 9315
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.