• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  085 401 9368 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Terug naar artikelen overzicht

  Kijktip: documentaire 'Heal' over het zelfhelend vermogen

  De documentaire ‘Heal’ maakt impact. De documentaire volgt director Kelly Noonan Gores tijdens haar zoektocht naar het zelfhelend vermogen.

  Kijktip: documentaire ‘Heal’ over het zelfhelend vermogen

  De documentaire ‘Heal’ maakt impact. De documentaire volgt director Kelly Noonan Gores tijdens haar zoektocht naar de genezende kracht van de eigen geest: in de wereld van de alternatieve geneeswijzen én in de medische wereld.

  Alternatieve geneeswijzen

  Bij het bespreken van alternatieve geneeswijzen, lijkt kritiek haast onvermijdelijk. ‘Heal’ kiest er echter voor om zich niet te richten op mensen die twijfelen, integendeel. De documentaire legt de nadruk op mensen die heilig geloven in wat zij doen of onderzoeken. Internationaal gerenommeerde wetenschappers, sprekers en genezers uit alle hoeken van de wereld komen aan het woord: Dr. Joe Dispenza, stamcelbioloog Dr. Bruce Lipton, organische chemicus en auteur David R. Hamilton (PhD), Gregg Braden, wereldberoemde spreker en auteur Deepak Chopra en vele anderen. 

  Kelly Noonan is zelf gepromoveerd en heeft meer dan 1500 gevallen van ‘radicale remissies’ van kanker (o.a. als gevolg van alternatieve geneeswijzen en meditatie) onderzocht. In haar onderzoek heeft ze 9 consistente factoren ontdekt die aanwezig waren in de processen van deze remissies.

  9 factoren in het helingsproces

  1. Het radicaal veranderen van je voedingspatroon
  2. Het in eigen hand nemen van je gezondheid
  3. Het volgen van je intuïtie
  4. Het gebruiken van kruiden en supplementen
  5. Het loslaten van onderdrukte emoties
  6. Het versterken van je positieve emoties
  7. Het omarmen van sociale ondersteuning
  8. Het verdiepen van je spirituele verbinding
  9. Het hebben van sterke redenen om te leven

  De boodschap die de documentaire overbrengt, is het idee dat ziekte een gevolg is van onze stressvolle manier van leven in combinatie met de onwetendheid over het zelfhelende vermogen en alternatieve geneeswijzen in de moderne geneeskunde. 


  Kracht van positief denken

  De documentaire ‘Heal’ maakt daarnaast een belangrijk punt over de kracht van positief denken. De documentaire benadrukt dat het, ongeacht of we gezond of ziek zijn, belangrijk is om de tijd te nemen om voor onze psyche te zorgen en onze emoties te herkennen, doorvoelen en aan te pakken. Of je dit nu doet in de vorm van therapie, 10 minuten per dag mediteren – of een andere vorm die voor jou werkt – zelfzorg is één van de belangrijkste dingen je voor jezelf kunt doen om je gezondheid op peil te houden.

  De documentaire ‘Heal’ neemt je mee op een wetenschappelijke en spirituele reis die je in laat zien hoe gedachten, geloofsovertuigingen en emoties een impact hebben op je gezondheid en het vermogen om te helen. De documentaire laat je de kracht van je zelfhelende vermogen zien.  

  En dan besef je je: ik ben tot veel meer in staat dan ik misschien denk.

  De documentaire ‘Heal’ is online te streamen na aankoop.

  Wim Hof methode: werkt het echt?

  Elke ochtend een koude douche en ademhalingsoefeningen doen. Word je echt gezonder van de Wim Hof methode? We duiken in de wetenschap én onder de koude douche.

  Lees verder

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Aanmelden

 • Info
 • Bedrijf
 • Contact
 • Conamore B.V.
  Transformatorweg 30
  1014AK Amsterdam
  +31 85 888 9315
 • Volg ons
 • Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.