• nl en
 • Magazine
 • Menu
 • Info
 • Contact
 • Con Amore Opleidingen
  p/a BounceSpace
  Overtoom 141
  1054 HG Amsterdam
  085 888 9315 info@conamore.com
 • Volg ons
 • Erkende opleidingen voor therapeuten

  Help je cliënten nóg beter. Kom snel tot de kern dankzij je kennis van het lichaam en de psyche. Spreek de taal van de reguliere zorg en kom in aanmerking om je consulten te laten vergoeden.
  Onze opleidingen Maak een belafspraak

  Gratis online proefles MBK & PsBK

  Kom erachter of onze manier van lesgeven bij je past. Leer onze docenten en de lesstof kennen. Ervaar de interactiviteit in ons online klaslokaal.

  Data online proefles

  Digitale studiebrochure

  Wat leer je? Hoe maken wij studeren zo makkelijk mogelijk? Lees alles over onze lesmethode, het lesprogramma en onze online leeromgeving.

  Vraag een digitale studiebrochure aan

  To-do lijst startende therapeut

  Wat moet je doen om therapeut te worden? Hoe zorg je ervoor dat zorgverzekeraars je consulten vergoeden? In onze A-Z gids vind je een to-do lijst en uitgebreide begrippenlijst voor de startende therapeut.

  Download A-Z gids

  Blog

  Dit leer je niet uit een boekje. Verrijk jezelf met kennis die wordt gedeeld door artsen, psychologen en therapeuten. Van verschillende therapievormen tot bruikbare tips voor je praktijk.

  Naar blog

  Opleidingen met...

  Liefde

  Vanuit liefde voor goede zorg, waarbij de mens in zijn geheel centraal staat, is Con Amore opgericht. Met liefdevolle aandacht leiden wij therapeuten op die handelen vanuit het hoofd én het hart.

  Passie

  Samen met experts hebben we onze opleidingen en unieke lessysteem ontwikkeld. Het is onze passie om onze studenten de allerbeste studie-ervaring te bieden. We innoveren continu.

  Aandacht

  Goede service is onze topprioriteit. Ons betrokken supportteam staat doordeweeks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze studieadviseurs helpen je graag met het plannen van je studie.

  Maak kennis met onze docenten

  Team Con Amore

  Medische Basiskennis (MBK)

  Psychosociale Basiskennis (PsBK)

  Ademcoach opleiding voor therapeuten

  Overzicht Nascholingen

  Integrale Basiskennis

  Western Medicine Fundamentals

  Psychosociale Basiskennis Thuisstudie

  Medische Basiskennis Thuisstudie

  Ik kan Con Amore van harte aanbevelen. Wat heb ik een geweldige ervaring gehad bij jullie. Gemotiveerd, gepassioneerd, begaan, inhoudelijk hoog niveau, om er maar een paar te noemen. En dat door een heel fijn team. Chapeau!
  Helen

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Nu aanmelden

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Over onze opleidingen

  Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis

  Medische Basiskennis is dé kennisopleiding voor (toekomstige) gezondheidsprofessionals die alles willen leren over lichamelijke processen. Tijdens de opleiding Psychosociale Basiskennis leer je alles over psychische processen en de invloed van de geest op het lichaam.  Beide opleidingen bestaan uit 12 interactieve lesdagen, die je online of op locatie door heel Nederland kunt volgen, én een thuisstudie via onze online leeromgeving. Je krijgt les van ervaren psychologen en (holistische) artsen met hart voor de complementaire zorg.

   

  Integrale Basiskennis

  Tegenwoordig kiezen steeds meer studenten ervoor om beide opleidingen te volgen, zodat ze een holistische basis voor zichzelf creëren. Doordat in Integrale Basiskennis alle relevante onderwerpen uit de geneeskunde en/of de psychologie de revue passeren, krijg je een geweldig panoramisch overzicht over de gehele materie, waarbij je ogen geopend worden voor de perfecte samenhang van het geheel. Dat blijkt heel verfrissend te werken, ook op ingesleten inzichten en patronen.

   

  Waarom kiezen voor studeren bij Con Amore?

 • Info
 • Bedrijf
 • Volg ons
 • Copyright © | Con Amore B.V. | 2023

  Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.
  Lees hier hoe wij omgaan met deze data.